torstai 9. toukokuuta 2019

Notes on a life | Blogi esittely

Notes on life on Stella Harasekin päähänpistosta alkanut blogi jota hän kirjoitti aiemmin nimellä Paras aika vuodesta. Nykyään blogia kirjoittaa myös Stella Harasekin puoliso Jarno Jussila. Hän on myös valokuvaaja sekä muusikko ja hän kuvaa blogiin.

Kuva: Mikko Rasila/Glorian koti
Kuvassa Notes on a life blogin Stella ja Jarno sekä heidän Juno koiransa

Stella Harasek

Stellan blogi on ollut yksi suomen suosituimmista life style blogeista kymmenen vuotta. Hän aloitti blogistina 2007 ja ammatti siitä tuli hänelle 2009.

Ammatiltaan hän on valokuvaaja ja viestinnän ammattilainen. Stellan mielestä parasta kahvin jälkeen onkin maailman kouluaminen kamera kädessä. Hän on myös graafinen sunnittelija ja on aina ollut kinnostunut visuaalisuudesta ja kirjoittamisesta. 

Stella on syntynyt Ruotsissa, kasvanut Australiassa ja sittemmin kotiutunut Helsinkiin.

Blogin seuraajat ja yhteistyö yritysten kanssa

Blogia seuraa noin 30 000-40 000 lukijaa kuukausittain ja suurin osa heistä on 30-40 vuotiaita, jotka ovat kiinnostuneet pukeutumisesta, matkailusta ja sisustamisesta eli samoista asioista kuin blogin kirjoittajakin.

Lukijat haluavat myös lukea arkisista asioista ja bloggaajan omista ajatuksista ja kokemuksista, joihin voi itse helposti samaistua.

Blogikampanjoiden hinnat lähtevät 2500 eurosta. Blogikampanja tarkoittaa yhtä tai useampaa postausta sekä somejaot ja ehkä myös instagram-sisältöjä. 

Vaikuttaja markinnoinnin vahvuus on siinä, että yrityksen viesti välittyy kohderyhmälle tutun ja kiinnostavan henkilön välityksellä.

Notes on a life

Blogi on jaettu kahdeksaan eri kategoriaan, jotka ovat: elämä, tyyli&kauneus, matkat, kulttuuri, ruoka&juoma, hyvinvointi, työ.

Itse pidän blogista erityisesti hienojen valokuvien ja mukaansatempaavan, kuvailevan kirjoitustyylin takia. Postauksen loputtua usein jää tunne, että voisi lukea vielä vähän lisää ja se saakin palaamaan blogin pariin aina uudelleen. 

Blogissa kerrotaan arjen hyvistä ja vähän huonommistakin hetkistä mielenkiintoisesti muutenkin kuin vain elämän huippuhetkistä.

Stellalla ja Jarnolla on myös Juno-koira jonka koiranelämästä on myös lemmikin omistajana kiva lukea.

Linkit



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Portfolio

Tähän Portfolioon on koottu työnäytteitä visualistiopintojeni ajalta.  Olen kertonut vähän valokuvauksesta, grafiikasta ja myymäläpr...