perjantai 17. huhtikuuta 2020

PortfolioTähän Portfolioon on koottu työnäytteitä visualistiopintojeni ajalta. 
Olen kertonut vähän valokuvauksesta, grafiikasta ja myymäläprojektista
Valokuvaus

Mielestäni onnistuin tuotekuvauksessa parhaiten kun kuvasimme Cafe Qwenselille kahvilan tuotteista kahvilan astioilla sekä Daisy Ladiesin netin mainoskuvissa. Daisy Ladies kuvaus projekti oli samalla myös valokuvaus näyttöni.

Valitsin kummastakin projektista valmiista kuvista parhaiten onnistuneet.


Cafe Qwenselille kuvatut tuotekuvat

Kuvissa tavoiteltu vanhanajan henkeä.

Itselleni valokuvaus oli alusta asti haastavaa koska en ollut kuvannut ennen. Kuvia kuvattiin monta kertaa uudelleen. Valitsemani kuvat ovat niin, että ensimmäinen kuva on tavallisessa koossa ja toinen Instagram koossa. Cafe Qwensel käytti osaa kuvaamistani kuvista Facebookissa ja Instagramissa. 

Mielestäni kehityin kuvaamisessa paljon tämän projektin aikana. Kehityin paljon kaikkien projektien aikana joita olin tekemässä.


Daisy Ladiesille kuvatut mainoskuvat

Näissä kuvissa oli tarkoitus tulla esille heidän yhdistyksen toimintaansa maahanmuuttajanaisille. Valitsin tähän käsityöaiheisen ja ruoanlaitto aiheiset kuvat.
Nämä kuvat ovat mielestäni parhaimmat, jotka tein tuotekuvaus kurssin aikana. Kehityin tämänki projektin aikana kuvaamisessa. Nämä kuvat ovat myös niin, että ensimmäinen kuva on tavallinen koko ja toinen on Instagram koko. Daisy Ladies käytti kuvaamiani kuvia nettisivuillaan.

Olen opiskelu projektien aikana oppinut/ kehittynyt asiakas hankinnassa, tiedon hankinnassa, ideoinnissa sekä ideoiden kokeilussa, mikä toimii ja mikä ei.

Graafinen suunnittelu


Mielestäni paras graafisen suunnittelun työni on näyttötyöni johon tein neljä visualistin ammatista kertovaa julistetta infografiikkaa apuna käyttäen. Kaikkien julisteiden tuli olla samanhenkisiä ja niistä piti löytyä yhdistäviä tekijöitä ulkoasusta kuten värit, fontit, tekstien ja kuvien paikat tmv.
Illustratorin perusasiat omaksuin melko nopeasti luultavasti aiemman graafisen taustani vuoksi. Julisteissa olevat kuvat suunnittelin ja tein itse. 

Näitä ei ikinä käytetty missään, mutta halusin nostaa nämä esille koska mielestäni tämä on paras graafinentyö jonka olen tehnyt.


Myymälä projektit


Olen jo ennen visualisti opintojani opiskellut merkonomiksi ja työskennellyt kaupan alalla. Olenkin tehnyt monipuolisesti erilaisia myymälän työtehtäviä kuten: asiakaspalvelua, kassaa, hyllyttämistä, myymälän puhtaanapitoa jne.

Opiskeluideni aikana olen päässyt tekemään perus myymälätyön lisäksi työssäoppimassa myös esillepanoja, näyteikkunan tekoa, ollut mukana myymälän muutossa ja uuden myymälän rakentamisessa, sekä tehnyt myymälälle somestrategian.


Somestrategia KUI Designille


Tein KUI Designille somestrategian jota pääsin myös itse toteuttamaan. Kuvasin ja tein tekstejä heille Instgramiin ja Facebookiin. Nostan tähän päivityksiä, jotka mielestäni onnistuivat erityisen hyvin.
Somestrategiaa tehdessä kehityin lisää valokuvaamisessa ja opin tekemään somea yrityksen näkökulmasta ja miettimään tekstejä päivityksille.Myymälän esillepanoja

Tällaisen petauksen tein myymälän ikkunaan ollessani Hemtexissä työssäoppimassa.

Tämän esillepanon tein ollessani Kui Designillä työssäoppimassa. Ennen ja jälkeen kuvat.


Ennen

Jälkeen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Portfolio

Tähän Portfolioon on koottu työnäytteitä visualistiopintojeni ajalta.  Olen kertonut vähän valokuvauksesta, grafiikasta ja myymäläpr...