tiistai 21. toukokuuta 2019

Opintomatkalla Helsingissä | Valokuvaus tehtävä

Opintomatkalla Helsingissä tehtävänä oli mennä kuvaamaan sellaiseen liikkeeseen jossa ei muuten välttämättä kävisi, sitä millaisia esillepanoja eri liikkeissä on.

Taito Shop Helsky

Taito Shop Helsky on suomalaisen käsityötaidon myymälä. Ostamalla voi edistää käsityöyrittäjyyttä aidosti. Tuotto menee kokonaisuudessaan käsityöyrittäjyyden ja -kulttuurin edistämiseen.

Liikkeessä oli eri käsityöntekijöiden tuotteita myynnissä. Tuotteet oli aseteltu täsmälliseen järjestykseen.






Finlayson

Finlaysonin liikkeessä oli hyvä tunnelma jo sisään mentäessä. Liikkeessä oli monia erilaisia asetelmia tuomassa tunnelmaa. 

Myyjä oli mukava ja kyseli mistä me tulemme ja neuvoi meidät Minna Parikan liikkeeseen ja kehotti käymään katsomassa myös Stocmannin näyteikkunan. 




Minna Parikka

Minna Parikan liikkeen näyteikkuna oli huomiota herättävä ja erilainen. Kävin ensimmäistä kertaa ikinä Minna Parikan liikkeessä. 




Stockmann

Helsingin Stockmannin näyteikkuna oli todella näyttävä ja tyylikäs. Kaikki yksityiskohdat näyteikkunassa oli tarkasti suunniteltu. 

Aloin miettiä, että näyteikkunan tekijöillä on varmasti ollut mukavaa tehdä ja suunnitella ikkunaa vaikka varmasti siinä on ollut hommaakin.




Monki

Monki oli aika pitkälti aivan kuin kaikki muutkin ketju vaateliikkeet. Hauskana yksityiskohtana kuitenkin eriväriset sateenkaarta muistuttavat pukukopin verhot.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Portfolio

Tähän Portfolioon on koottu työnäytteitä visualistiopintojeni ajalta.  Olen kertonut vähän valokuvauksesta, grafiikasta ja myymäläpr...