sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Yritysesittely | Ekologinen ja eettinen Ruohonjuuri









Opiskelijatyönä tehtävään valokuvaus projektiin liittyen tein pienen yritysesittelyn Ruohonjuuresta.

Ruohonjuuri on erikoistunut luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin. Heillä on 11 myymälää ympäri suomea. Ensimmäinen Ruotsin myymälä Happy Food Store avattiin Tukholmaan 2018. Tukholman myymälä onkin herättänyt kiinnostusta Ruotsissa sekä maailmalla.

"Kauppaa pyöritetään hymyssäsuin, elämyksiä tarjoten ihmistä ja luontoa kunnioittaen."
Asiakkaiden mielipiteet ja ideat ovat heille tärkeitä.

Valintoja hyvinvoinnin tueksi

Ruohonjuuressa uskotaan rehelliseen ruokaan ja hyvän olon oivalluksiin ekologisuutta ja vastuullisuutta kunnioittaen. Heille tärkeää ovat tuoreus, merkityksellisyys sekä elinvoima sekä reilu kauppa jossa kunnioitetaan luontoa ja ihmistä.

Hyväntekeväisyyttä sekä Ruohonjuuri-palkinto ja -apuraha

Ruohonjuuri lahjoittaa kerran kuukaudessa jonkin tuotteen koko tuoton asiakkaiden ehdotusten pohjalta valkoituihin hyväntekeväisyyshankkeisiin. 

Lisäksi kerran vuodessa jaetaan Ruohonjuuri-rahastosta yksityis henkilölle, yhteisölle, työryhmille tai kansalaisliikkeelle jolla on kestävää kehitystä edistäviä tutkimushankkeita, innovaatioita tai toimintaa. Palkinnon saajia on yksi, mutta apurahoja voidaan jakaa useampia. Ruohonjuuri haluaa apurahojen avulla edistää ja tukea toimintoja, jotka auttavat energian ja raaka-aineiden viisaassa käytössä. Luonnon kanssa tasapainossa olevan yhteiskunnan kehittämistä ja maapallon luonnonvarojen oikeudenmukaista käyttöä.

Reilu vero-sertifikaatti

Ruohonjuurelle on ensimmäisenä yrityksenä suomessa myönnetty reilu vero-sertifikaatti. Se on uusi standardi yrityksille osoituksena vastuullisesta verojen maksamisesta ja raportoinnista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Portfolio

Tähän Portfolioon on koottu työnäytteitä visualistiopintojeni ajalta.  Olen kertonut vähän valokuvauksesta, grafiikasta ja myymäläpr...